Post by glazadloncompres on Feb 24, 2022 2:41:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 60 Parsecs! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 60 Parsecs! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko žetonov ▞▞▞
▞▞▞ 60 Parsecs! 2022 version ▞▞▞
Odlična igra
KULA IGRA 😁😁😁🤯🤯🐶
Gacha Life פנאי ncil
dobro
Velika izboljšava v primerjavi z originalom. Za to ceno je presegla mojo pričakovano vrednost zabave.
Igra je super
Odlično, obožujem 60 sekund na ps4 in to na telefonu, le da se mi zdaj 154. dan zaplete
Če ste ljubitelj 60 sekund, je to tako vredno nakupa!
60 Parsecs! Pustolovske igre lju
Všeč mi je ta igra, ker ni moteča, tudi dobite to igro
Zato se občasno zataknem v meniju in se ne morem umakniti, edini način, da to popravim, je, da vklopim telefon, a na splošno odlična igra
To je dobra igra, edina stvar, ki jo potrebuje zdaj, je nova vsebina 60 sekund in ta igra ima vrednost ponavljanja samo, dokler ne dobite vseh koncev in dosežkov. Zato se veliko ljudi ne vrne na 60 sekund kot jaz (moj prijatelj) razumem, potreben je čas in bom čakal in igral, ker še nisem dobil vseh koncev ali dosežkov, še vedno dajem 5 zvezdic, ker ni nič narobe s to igro, samo Povej in če želiš nasvet, če je ta igra vredna denarja poglej pod mojo recenzijo
60 Parsecs! Приключенски dnq
Tako kot 60 sekund izjemno zabavno, hvala lepa gospodje roboti🙂upam, da boste naredili več iger
Ne bo mi dovolil, da bi mimo zadrževalnika videl informacijski zaslon
lepo
Niti nisem prišel mimo prvega planeta in igra me prosi, da se žrtvujem božanstvom krav, raziskujem poganske templje z nevarnostjo, ki je navedena kot pentagram. resno? Naj bi bila znanstvenofantastična igra. Pravzaprav ne v okultnem vidiku. Trda podaja. Oprostite, ker sem porabil denar za to😞 O, hej, dovolilo mi je, da dobim vračilo! 👍🏻
Tudi dobro
Vredno. Lepa igra
Najboljša igra vseh časov. To igro sem dobil od 60 sekund, je najboljša in prepričan sem, da komu ni všeč, razumem tudi, namesto da bi mi delali vadnico, bi morali ljudem pustiti na strani, kateri način želijo narediti
Všeč mi je ta igra, dobra grafika je dobra in želim, da to naredite, če lahko greste ven in raziskujete in imate grafiko, ki je odlična, dodajte več likov in več misij, zato hvala za to neverjetno igro
Plačal sem za to aplikacijo in ne deluje!! Včasih se niti ne naloži in zaostaja kot noro. Ne prenašajte ga, denar boste zapravili. Želim si, da bi lahko vrnil denar
Na splošno je dobra igra in velika nadgradnja od 60 sekund, veliko nove vsebine ohranja vrednost ponovitve lestvic! Tako da je dobra igra komaj čaka na naslednjo igro in novo vsebino, ki je načrtovana za to igro! Bravo Devs!
Imo boljša od prve različice.
Ni boljše od 60 sekund, je pa super
Včasih ob menjavi dni zaslon ostane črn, sicer pa odličen
STOPALO STOPALO IN STOPALO
Všeč mi je ta igra na mobilniku in računalniku.
Zelo zabavno veliko dialogov lahko spremeni način preživetja
zabavna igra, zaradi različnih koncev pa je bolje igrati.
To je dobra igra z malo zabave, vendar je zelo enostavna in je zelo malo vsebine. samo 3 planete in kot 2 konca na planet. vsako igranje ima veliko enakih srečanj. Nisem imel težav s preživetjem in zmago ali pridobitvijo super globoke pozno igre in ubitjem zaradi smole.
Uredi. Imam težave z igro, ki se zruši tik pred začetkom časovno odmerjene borbe. Ponovni zagon aplikacije\tabličnega računalnika ne deluje.Všeč mi je ta vesoljski posnetek s 60-sekundnim igranjem. Zabavno, težko in veliko vrednosti ponovitve.
Super
60 Parsecs! Avventura zgz
Ne dovoljuje vračil
Vau ta igra je dobra
Zelo dobro
Zelo zasvoji in zabavno. Ally uporabniku bolj prijazen kot 60 Seconds