Post by glazadloncompres on Feb 24, 2022 2:44:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Вообще не відкрило
Навіщо робити це грою, якщо вона не запускається на моєму телефоні.
Будь ласка, зробіть рівні безкоштовними
Я люблю цю гру і навіть купив її на iOS. Однак, коли я перейшов на Android і ввійшов за допомогою свого облікового запису Nintendo (який працював для переходу з одного iPhone на інший), він знову попросив мене заплатити за гру. У мене навіть є доступ до вмісту, який потрібно пройти, щоб розблокувати, але я все ще не можу грати у World 2-8. Дуже шкода, тому що мені дуже подобається гра.
Жахливо, тому що ви повинні платити за весь світ, і ви повинні отримати портал облікового запису Nintendo Road and Lily, вам навіть не потрібні монети жахливо
Super Mario Run Akció novn
Super Mario Run Laga ocsl
Скачал но прогрес нету не запускається
ДУЖЕ КРУТА ГРА ! ГРАФІКА СУПЕР МУЗИКА КРУТЯК КАЧАЙТЕ! ТІЛЬКИ ЧІТИ ПЛАТНІ! КЛАС ! РОЗРОБНИК NINTENDO СПАСИБІ ЗА ГРУ! БЕСПЛАТНА ГРА!
G. Сьогодні 22 грудня, день оновлення цієї гри. Буду тримати вас в курсі!
Біее
Напишіть це під 3 іграми ввійдіть з кімнати грюкніть 2 рази і під подушкою буде айфон
Crab War Abenteuer nnu
😀
Не працює на xiaomi redmi 3
Гра супер погана. Сама гра дуже хороша, тому що Маріо запускається автоматично, робить гру найгіршою грою, в яку я коли-небудь грав. Будь ласка, Nintendo, видаліть функцію автозапуску, тоді гра буде найкращою! Я деінсталюю цю гру, доки не буде видалено функцію автозапуску. Я знаю, ти можеш це зробити! Усі ігри Super Mario для ваших консолей у 10000000000000 разів кращі завдяки елементам керування. Це так просто!!!!!!!! Зробіть це, або зненавиджу цю гру назавжди!!!!!!!!!!!!!!! Ця гра так погано, що вона того не варта і навіть в 10 разів гірша за першу гру didgetal!!!!!!!!!!!!!!!! Це нудно!!! Виправити це nintendo!
Не робе
Абвгд Пор. ]-[0
Відаляю. Не запускається
Це дійсно жарт до оригіналу, ви не можете повернутися, він ніколи не перестає бігати, мені це не сподобалося
Я хотів би сказати, що мені це дуже подобається, але ви отримуєте лише демо-версію, якщо не купите її. Це здається несправедливим і не варто, враховуючи, що вони навіть не оновлюють рівні, щоб підтримувати його привабливість. Формат веселий, і я завжди хочу насолоджуватися ним більше, але не можу.
Super Mario Run Екшн cek
В мене не загружається
Дивовижний додаток! Дуже весело, ми з дочкою дуже любимо цю гру, ми граємо в неї в автобусі, за пару хвилин до сну і загалом, абсолютно хороший додаток!.
Єдина проблема 10/10 - це дуже весело, що дуже важко знайти інших персонажів, але крім цього 10/10. '
Super Mario Run Akcija lpui
Самая конченая гра як вопще її можна придумати? Управління дермо.
Сама гра може бути веселою, але вона не відповідає грі Маріо, якою вона є. Він бігає автоматично. Все, що ви можете зробити, це стрибати. Немає особливих здібностей, як зазвичай. Був дуже розчарований. Я зрозумів, що це нова гра, тому думав, що за кілька років буде покращуватися. Завантажив його знову вчора (28 листопада 2020 року), і нічого не змінилося. Останній раз я грав у цю гру, ймовірно, на початку 2018 року
Все класно, все працює, 🎮гра супер👍, розробники молодці, дякую👍👏
даня
Сама гра дуже весела, мені подобається управління, відчуття та загальний досвід. Однак вміст, доступний безкоштовно, є скоріше демонстраційним, ніж фактичною грою, що виглядає як неправдива реклама, оскільки гра вказана як F2P. Я маю на увазі, що у вас є доступ лише до 10% гри без оплати - це трохи ДУЖЕ розчаровує. Однак це одноразовий платіж, тому це має сенс...
На який рік потрібно поставити, щоб гра працювала?
Ужасно
804 6048 код помилки. Більше не можна грати
НЕ завантажуйте. Це сучасна версія flappy bird, одягнена в костюм Маріо. Ви закінчите безкоштовну частину протягом дня і зіткнетеся з платним доступом у розмірі 10 євро.
Нінтендо неважливо звертайте увагу на дурачків, які не мають можливості купити гру. Нінтендо дорожні проекти, які коштують значною мірою. Сам додаток безкоштовний, але нінтендо мусять ввести плату, щоб не втратити гроші
Я чекали гри, яка була раніше. Ця ГРАФІКА все портить і неможливо зосередитися на чомусь
Вилітає при запуску!!!
Це чудова гра, але через деякий час вона перестала працювати, і я заплатив за неї 10 доларів, потім довелося перевстановити її, а потім заплатити за неї знову, будь ласка, зробіть це, щоб ви зберегли свою покупку, навіть коли ви її видалили, і якщо хтось захоче грати знову у них ще всі рівні. Якщо ви можете змусити вас зберегти покупку навіть після її видалення, це було б чудово.
Мені завжди подобалося грати в Маріо з тих пір, як вийшла перша гра з першою Nintendo. Я думав, що спробую цю гру. Весело грати з короткими сценами. Мені не подобається функція автоматичного запуску. Якщо ви щось пропустили на етапі, немає можливості повернутися назад і отримати це. У вас є лише 1 життя, щоб пройти міні-етапи. Я б однозначно купив повну гру, якби розробники знову налаштували функції, дозволили б повну гру замість автоматичного запуску та спосіб заробити додаткові життя.
Купив повну гру на своєму планшеті для моїх дівчаток. Спробував увійти на телефон, і програма хоче, щоб я знову зробив покупку. Чекаємо на відповідь розробника. У когось ще була така проблема?
Гра дуже крута я і окрема графіка з маріо
Лайно
Програма чудова. Мені подобається, як ви можете грати за інших персонажів, і думка про онлайн-гру для Маріо чудова! Однак ви повинні заплатити 9$ і 99¢ (10$), щоб грати у всі 6 світів, і ніколи не чекати, щоб грати ремікс 10, і як тільки ви його придбаєте, він також дає вам 20 квитків на ралі! І я думаю, що воно того варте! Ви також отримуєте Луїджі безкоштовно. 10 доларів – це майже єдиний недолік, крім того, що це дуже проста гра в Маріо!!!!!Великий шанувальник цієї гри, я насправді не переставав грати в неї з тих пір, як купив її, а я думаю, що це було більше року тому. Remix 10 просто триває вічно, це чудова вбивця часу та щоразу нова. Я знаю, що деяким людям не подобається, що це коштує грошей, але це того варте, щоб просто грати в нього нескінченно без реклами. Він був зламаний на деякий час, коли я отримав S10, але через місяць-два вони нарешті виправили свою гру, і збої припинилися, тому я повернувся до постійної гри. Підійми це!
Вааааааааааааааааааааааауууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!
це в основному клон самого клону. У Play Store є набагато кращі ігри-раннери, які насправді були просто клонами Super Mario Bros. для NES. Це справді дивовижно, як Nintendo інколи просто влаштовує ігри і як на мобільних пристроях зовсім не вистачає. Це здається веселим для кількох рівнів, але швидко переходить у прірву мікротранзакцій.
Демо версія, не ведіться. Далі вимагає 270 грн))))
Бл*** вже є безкоштовні рівні бо бомбить су** зає*** ху*і урванв
Зробіть будь-ласка усе без платно а так гра супер
Що ви думаєте чи ця гра нудна звичайно, бо я дуже багатий був останнім часом нік щей mario вискочує з рук 😃😄👧👱💜💜👍👎
Клам
Адстой коли Маріо йде, то він не може навіть зупинятися брєд повний...
Це може бути дивним запитом, але я хотів би, якщо ігровий процес необмежений, ви можете отримати більше кольорів жаб, а також розробник для цієї програми, я хотів би, щоб ви прибрали обмеження, і гравці могли б грати 2-1 і більше, тому що все, що я міг зробити, це грати в жабу... Будь ласка, зробіть це Таким чином, гроші, які вам потрібно витратити, становлять 500, що занадто багато, тому, оскільки у вас є всі гроші, ви, ймовірно, можете зробити більше оновлень, щоб зробити гру більше весело😁 До речі хороша гра, я останнім часом розважаюся.
Кнопка відновлення покупок зламана. Покупка втрачена, прогрес втрачено. Nintendo байдуже, я не єдиний із проблемою.