(iOS) Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood کریستال های بی نهایت را کد می کند
Feb 24, 2022 3:02:18 GMT -5
Post by glazadloncompres on Feb 24, 2022 3:02:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood 2022 version ▞▞▞
کمی ترسناک است اما خوب است. لطفا نسخه کامل را در فروشگاه پخش قرار دهید
اما من می کنید که به آن پایان چهره عصبانی
این را دانلود کردم چون یادم می آید خیلی وقت پیش نسخه اصلی را دوست داشتم. قبل از اینکه دمو با درخواست پولم تموم بشه وقت کافی به من نداد که حتی حافظه ام را تازه کنم!! همانطور که صحبت می کنیم آن را حذف می کنم و در آینده هیچ یک از بازی های آنها را دانلود نمی کنم! یک مشتری بسیار ناراضی
واقعا از بازی لذت می بردم تا اینکه مجبور شدم فاز بعدی را بخرم. خوشحال نیست، چرا مثل بسیاری از بازی های دیگر رایگان نیست.
توسعه دهندگان لطفا اصلاح کنید. تا این به روز رسانی عالی بود، اکنون به سادگی قبل از بارگیری بسته می شود. مجبور به حذف نصب شد، تمام پیشرفت را از دست داد. Samsung Galaxy Tab 3
اگر باید بخری نباید بگویم رایگان!!! این تبلیغات دروغین است
چرا نمی گویید این یک نسخه آزمایشی است؟
دین فرشته سونیک
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade gltn
هیچ محدودیت زمانی برای سرگرمی بی پایان وجود ندارد
سریال عالی
بازی را دوست دارم اما برای بازی 5 دلار پرداخت نمی کنم.
بازی مفرح. اما 5 $ برای یک بازی من می توانم به مدت یک ساعت 1 1/2 ساعت بازی، شاید؟ بیش از حد گران. آن را زیر 5 سال و من می خرید دیگر
اما اگر کاملا رایگان بود به بازی های شما امتیاز بیشتری می دادم
باید رایگان باشد به آن امتیاز 5***** می دهید، اما فکر نمی کنم آن را به عنوان رایگان منتشر کنید، اما فقط برای مقداری از بازی یا رایگان است یا نه
بازی خوبی بود اما من تا جایی که می توانستم به آنجا رسیدم و این موضوع گفت شما باید برای بقیه بازی هزینه زیادی بپردازید وقت من را تلف کنید مردم دانلود نکنید
که علت آن را طول می کشد برای همیشه به نصب
چرا قبل از دانلود چنین برنامه بزرگی این را نمی گویید؟ بسیار آزاردهنده
تا جایی که میتوانستم پخش شد و از من برای باز کردن قفل قسمت بعدی پول میخواست. فکر کردم یک روز صبر کنم و هنوز پول نقد می خواهد.
فریب دادن، اصلاً مجانی نیست.
کمی که بازی کردم خوب بود ولی چرا باید پول بدم!!!! می گوید رایگان است و سپس نشان می دهد که یک نسخه آزمایشی است. اگر واقعا یک بازی رایگان بود 5 ستاره می دادم.
دانلود رایگان بازی؟؟
یلف
من آن را رایگان می خواهم شما می توانید این کار را انجام دهید؟
جی
آن را دوست داشتم تا زمانی که بتوانم تا اینجای کار برسم، متأسفانه در مورد آنچه اتفاق می افتد پست نمی کنم
به نظر خوب است که قسمت اول بازی شده است و مایلم بقیه را بازی کنم اما 3.99 پوند خیلی گران است. قیمت را پایین بیاورید و بازی های بسیار بیشتری را خواهید فروخت.
من به آن 3 ستاره می دهم من لذت بردم اما نمی توانم نسخه کامل را آنلاک کنم لطفاً می توانید فقط پرداخت نسخه کامل بازی را پاک کنید من واقعاً این بازی را دوست دارم می خواهم بازی را ادامه دهم لطفاً زیبا لطفا
بازی عالی بود تا اینکه $$$ پرسیدید.. حتی سطح بعدی را با اعتبار دانلود برنامه های دیگر باز نکردید.. *(
این به شما اجازه می دهد فقط تا یک نقطه خاص بازی کنید، سپس به شما می گوید که برای ادامه بازی باید بازی را بخرید. چرا آن را به عنوان یک برنامه رایگان داشته باشید، اگر واقعاً می خواهید برای آن هزینه بپردازید؟
شما فقط می توانید قسمت اول را رایگان بازی کنید، سپس باید برای بقیه هزینه کنید.
واقعا بازی خوبی است من این نوع بازی ها را بیشتر می خواهم
بازی عالی
این بازی اصلی شما "یافتن آیتم ها روی صفحه" است. دیالوگ ها و صداپیشگی ها نسبتاً جذاب هستند و داستان تا حدودی جالب نیست. حدود یک ساعت بعد از پخش از شما می خواهند که نسخه کامل را بخرید.
عالیه
بازی خوبی بود برای "آزمایش" ... هر چند ... پرداخت چنین بازی با جایزه ای که برای من خیلی xpnsv است نه بزرگ ... ترجیح می دهم غذا بخرم ... اما سرگرم کننده بود ... DWNLOAD وقتی نمی توانید 300.00 php را بپردازید ... از انجام آن متاسفم ...فقط یک داده هدر رفته آن را dwnldng. رایگان بروید... تعداد زیادی بازی رایگان ارائه شده است... اینها نمی توانند به شما غذا بدهند..
در حال حذف نصب!!
رایگان نیست؟ پولیه
محاکمه خیلی کوچیکه....!اونوقت ساختنش یعنی چی؟
اگر مجبور به پرداخت نباشم امتیاز 5 می دهم
در بارگذاری گیر کرده برو به جهنم شما سگ ها نمی توانید چیزی را درست کنید پس سعی نکنید و در ضمن لطفا دانلود نکنید اگر این کار را کردید شما یک احمق بزرگ همه ما هستید