Post by glazadloncompres on Feb 24, 2022 3:08:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Πρώτον, μου άρεσε γιατί ήταν διασκεδαστικό. Τώρα όμως, αν το παίξεις θα βαρεθείς. Εγώ
τι τσαμπουκά;;;
Scary Stranger 3D Simulación awoa
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Ο προγραμματισμός του είναι πολύ καλός και αποδεκτός από μένα. Συνιστώ αυτό το παιχνίδι σε όλους
Παιδιά πλάκα κάνω! Τι αηδία είναι αυτό; Και υπερβολικά βαρετό!
Jhfhh Ghdhhjf την ίδια στιγμή με την πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και αφιερώνετε λίγο χρόνο και απλώς εγγραφείτε στα φόρουμ της Ινδίας για την ενημέρωση την άλλη μέρα και νύχτα για να θυμάστε το όνομα της εκπομπής μπλοκάρει πηγές πληροφοριών στο δρόμο για να αποκτήσετε το καλύτερο καλή τύχη με την πιο πρόσφατη έκδοση του παρακάτω γράψτε μου αυτή τη λίστα
πιανει παρα πολυ χωρο και εχει μονο τα ιδια και τα ιδια....
καλο ειναι απλα ειναι βαρετο
Το καλύτερο παιχνίδι διαχρονικά!......αν και ο κ.Τάσος είναι μπάσταρδος...😅
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά εκνευρίστηκα από αυτό σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ήταν μια χαρά στην αρχή, αλλά μετά ένιωσα ότι ήταν τόσο βαρετό, οπότε βάλτε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα στο παιχνίδι και κάντε όλα τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες...
Δεν ειναι και τοσο ωραιο γιατι ολα τα παιχνιδια ειναι βαρετα κι μικρα τοτε γι'αυτο εβαλα 2 αστερια. Να ξερετε οτι δεν εχει μουσικη στην αρχη κι παει τουαλετα στο μπανιο κι κανει χωρις τη λεκανη κι τα κανει,ομως δεν ειναι σωστο.
Ειναι ωραιο αν κ δεν το παιζω
Νομίζω ότι είναι υπέροχο παιχνίδι, αλλά προσθέστε κάτι άλλο
Καιρός: Έρχεται ο αεροχείμαρρος και φέρνει πολικές ... - NewsIT
Μαλακια
Είναι εντάξει, αλλά ο φίλος μου δοκίμασε multiplayer αλλά δεν λειτουργεί κάτι λάθος, διορθώστε το plss
Pou Casual games szno
Ουάου
Πρώτη φορά το κατεβάζω και όταν πηγαίνω για ύπνο αποφασίζω να σβήσω τα φώτα αλλά η οθόνη του tablet μου παγώνει αλλά το μάτι μου κινείται αποφασίζω να απενεργοποιήσω το tablet μου αλλά δεν θα λειτουργήσει για λίγα λεπτά η καρτέλα μου απενεργοποιημένη Περιμένω στις 3 Τότε, όταν ανοίξω ξανά το frezzing, διορθώστε το
Είναι εντάξει, αλλά μερικές φορές βαρετό
Αυτές είναι οι εφαρμογές που μόλυναν 300,000 Android ...
Βαρετό. Προσθέστε νέο παιχνίδι στα παιχνίδια pou😭
Ο που είναι μια κουράδα αν δεν το ξέρατε και προκαλείτε ειους
Καλό ως παιχνίδι, αλλά το απεγκατέστησα διότι δεν λειτούργησε το μικρόφωνο στις κλήσεις.. Αυτό συνέβη και στο sony ericsson xperia x10 mini pro που είχα στο παρελθόν.. Εξού και τα 2 αστέρια..
Pou Thông thường yqj
Φαίνεται καλό παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα μου αρέσει η μπάλα με την Ac Milan Club. Επίσης ισχύει όταν παίζω βόλεϊ υστερεί λίγο, αλλά είναι ακόμα μια χαρά. Και σας ακολουθώ στο twitter Ευχαριστώ, είμαι τώρα ευχαριστημένος με το pou μου
Αφού έφτασα στο επίπεδο 10, παρατήρησα ότι αφότου έδωσα ένα ποτό, υπήρχε αυτό το περίεργο πράγμα που έμοιαζε από κάτω από το pou. Σίγουρα με τρόμαξε, απεγκατέστησα την εφαρμογή! Δεν θα συνιστούσα αυτήν την εφαρμογή σε έναν φίλο.
Δεν μου αρέσει. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι απαίσιο και κολλάει όλη την ώρα!
Ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά το αυτοκίνητο ΗΛΙΘΙΑ χειριστήρια!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
Είναι τόσο χαριτωμένο και πρέπει να κάνετε ένα μπάνιο για ύπνο, φάτε εάν αρρωστήσει, δώστε του μια καλή υγεία φίλοι :]
Tο bar του Μπρούκλιν που εύκολα θα έπιναν ποτό ο James Bond μαζί με τον James Dean. Γιατί μία βραδιά στο Brooklyn Heights Social Club μπορεί
Ρε παιδια ειναι ενα παιχνιδη με μια κουραδα δν καταλαβω γιατι εξει 100 εκατομυρια κατεβάστε
Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 18.869 νέα κρούσματα - taNea
Δεν παίζει το μικρόφωνο
Hellas Android - Facebook
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ ❤️, ο μικρότερος αδερφός μου το λατρεύει, αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βλέπεις pou, να τον ταΐζεις, να παίζεις παιχνίδια με pou και να βλέπεις pou όταν κοιμάται, αυτό το παιχνίδι είναι βαρετό, δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι Το αγαπώ τόσο πολύ, αλλά εξακολουθεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ για μένα 🌹💐💞
Ενταξη καλο ειναι.....καποιοι λενε οτι οταν μαζεψεις 100 απο τα σκατα του κανει ενα μωρο
Pou Santai hsyo
Που δίνω εξετάσεις - εοππεπ
Καλο ειναι αλλα το βαριεσαι
Πολυ διάσημος για το τιποτα...
Βάζω 3 αστεράκια γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά έχει κάμερες.