Post by tittsacilylu on Mar 12, 2022 2:32:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Soda Saga 2022 version ▞▞▞
Veľmi sa mi páči táto hra, ale je tu problém s Androidom 4.4. Už neexistujú žiadne výzvy. Prosím odstráňte túto chybu alebo ju odinštalujem.. (dvakrát som ju preinštaloval, ale nefunguje) . Kedy pridáte ďalšiu aktualizáciu? Možno to pomôže. Ďakujem za skorú odpoveď. HND
Návykové, ubehne čas a zábava....jediný dôvod, prečo odo mňa nedostal 5 hviezdičiek je, že vás núti nakupovať veľa vecí, aby ste si užili celú hru...priali by ste si, aby ste si mohli zahrať hru bez nákupov v hre len skutočne hrať.
Je úžasné, že neexistujú žiadne internetové pripojenia pre bonusy, ale fungujú vždy, keď hráte reklamu.
Neprekvapila vás nová reklama na hodinky pre extra život na konci hry, aby ste mohli pokračovať... Mnohokrát obrazovka stmavne a musíte aplikáciu zavrieť a znova otvoriť, čím sa stratí postup. Inzerenti prehrávajú, pretože NEBUDEM pozerať reklamy iba na reštart hry 😡😡
📢👎nefunguje zvuk
Čo sa stalo? Zrazu nemôžem nastúpiť na žiadne tímové výzvy, sociálne centrum alebo pán toffees. Opravte to. Je to od poslednej aktualizácie!
Technické problémy zabránili nákupu. Podpora považovala zdokumentované problémy za zlyhanie používateľa a povedala mi, aby som prešiel na vlastnú podporu. To je dosť úbohé.
Úprimne si túto hru užívam. Je to pre mňa nové a zábavné. Teraz by som naozaj rád vyhral nejaké peniaze.
Táto nová aktualizácia skutočne ubrala veľa zábavy.Nedávno sa veci na chvíľu výrazne zlepšili: stratili ste iba jednu fľašu, ak ste zlyhali v úrovni; v 5. fľaši bol cukrík; bola tu skvelá možnosť 4,99 $ na 2 hodiny neobmedzene so všetkými doplnkami; môžete zbierať zlaté tehličky a kupovať ich, keď dosiahnete 50/100. Mnoho možností nákupu neobsahuje švédske ryby atď. Túto hru hrám už roky - je to moja obľúbená z hier King. Vráťte späť poslednú aktualizáciu!
Ľutujte tlak na vytvorenie účtu, aby ste mohli žať získané odmeny....
Hrá už roky. Teraz hra má veľa závad, viac reklám, denné odmeny sa zmenili a teraz sa mi stala bolesťou v zadku... Už ma táto hra nebaví!!!
Veľmi pomalý. Nie je to moja sťažnosť na telefón, som si istý.
chcem hrat
Je to zábavné, ale je to dosť pomalé.
Milujem hru. Každá úroveň mi dáva výzvu, aby som ju chcel poraziť. Toto je ten, ktorý sa hrá zo všetkých ság Candy Crush. Túto hru som si užil, ale teraz som veľmi sklamaný, pretože hra neustále padá pri sledovaní videí kvôli ďalším pohybom. Veľmi frustrujúce
Neviem, čo sa deje, ale hrám každý deň a na denných odmenách mi dáva iba prvý a druhý deň a potom začínam odznova a hrám každý deň
Hra by bola zábavnejšia, keby mi netrvalo 3 dni, kým som zdolal úroveň bez power upov. Vďaka tomu musíte za veci zaplatiť, aby ste vyhrali
Je to pekné
Menej zručnosti a viac šťastia alebo koľko peňazí ste ochotní minúť na boostery, aby ste vyhrali. Bez zosilňovačov môžete nakoniec vyhrať úroveň, keď už vyhrali všetci vo vašich pretekoch.
Candy Crush je hra na relaxáciu mysle!! Je to tiež veľmi náročné a má to trochu vzrušenia.
Mala by existovať možnosť (alebo nejaký druh sladkosti), kde môžete svoj posledný ťah pretočiť späť, povedzme, že ak ste v ťahu niečo pokazili, môžete ho pretočiť späť
Prestalo to fungovať...
Zábavná hra na krátenie času.... Avšak pri dokončovaní levelov je promptná. Je tam x a ďalšie je nižšie. Bolo by pekné mať ďalšie x hore na výstup. Ďalším problémom je zakaždým, keď sa odhlásite, alebo ak získate nový telefón a znova sa prihlásite, NEOBNOVÍ všetky veci, ktoré ste mali predtým. Začne vás to od začiatku na veciach, ktoré ste vyhrali, t. j. kladivá, prúžkové kladivá, cukríky, aby ste si vybrali začiatok úrovní. A nakoniec vás neustále vyzýva na nákup denných vylepšení.
Neustále vypadáva hra!!!!!!!! 😃
Milujte túto hru. Nemôžem sa nabažiť, prajem si, aby som mal viac hodín denne na hranie!
Stickman Legends: Shadow Fight অ্যাকশন gzav
Už som 500 zatiaľ ma to bavý je to niekedy ťažké
Načítanie trvá veky.🍭🍬. Mali ste to predtým a množstvo kreativity a farieb, ktoré pridáte, je úžasné, ale úprimne, môžete do toho pridať viac sladkostí a postáv, prosím? Pozadie v hre je sladké.Chcel by som, aby ste opravili chyby v hre. Keby som mohol, ohodnotil by som túto hru piatimi z piatich.
Zaseknutý na úrovni 73 potom, čo som to hral viac ako 20-krát, keď som skončil. Vidím aj ostatných s problémami. Žiadna zábava.
Hra je fajn, má slúžiť na odreagovanie od stresu, ale skôr je to opačné, prechádzať jeden level na 30x, človek len aby zaplatil, aby prešiel ďalej, toto nebaví, radšej odišlo.
Skvelý spôsob, ako si skrátiť čas. Každú chvíľu náročné. Len dobrá jednoduchá zábava.
Úžasná hra, fungame, som veľmi šťastný, ďakujem veľmi pekne a na druhej strane prejdeš cez stodvadsaťsedem úrovní, automaticky sa vypne nič dobré
Hrávam to už roky, ale z lásky k Bohu prosím znova zapnite možnosť hrať v režime na šírku. Nenávidieť iba portrét!
Hru si užívam, len občas má tendenciu mrznúť, ale okrem toho je to dobrý gamw
Nikdy nedostávam žiadne odmeny ani posilňovače. Candy Crush je oveľa lepšia v tom, že vám dáva viac stimulov.
Táto hra ma uvoľňuje a pomáha mi sústrediť sa na svoju myseľ, ráno mi dáva do pohybu a je to veľmi uvoľňujúce
Páči sa mi to, ale chcel som ten starý, ktorý posúva dlaždice a mení pozadie, bolo to zábavnejšie
Nikdy som neopúšťal recenzie a celkovo som hru miloval, ale v poslednej dobe sú reklamy nanič, keď dostávam ďalšie ťahy, akurát keď prejdem úroveň, reklama je len prázdna a nie je možné sa z nej dostať inak ako reštartovaním hry. Alebo pozerať rovnakú reklamu 3-krát za sebou alebo zobrazovať reklamy, ktoré sú zjavne podvodné...
Keď idem na video pre bonus, hra sa vypne? Tiež si želám, aby sa to neprestávalo objavovať pri vytváraní účtu!!
Po zhliadnutí reklamy na viac životov sa hra vypne. Veľmi frustrujúce, keď ste tak blízko k víťazstvu. Ak bude pokračovať, túto aplikáciu čoskoro odstránite
Candy Crush Soda Saga Casual zpv
Idem hrať dajaky level a ani sa nenacita a uz spadne cela hra
Candy Crush Soda Saga Boshqalar mgi
Candy Crush Soda Saga Boshqalar mgi
Je tak ťažké kúpiť si ďalšie šance. Čo je naozaj zlé, je, že keď som zaplatil za 2 alebo 3 navyše, potom mi to nedovolí získať ďalšiu s tým, že už tú položku vlastním