Post by tittsacilylu on Mar 12, 2022 2:38:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FC Barcelona Official App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FC Barcelona Official App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem kulda ▞▞▞
▞▞▞ FC Barcelona Official App 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib rakendus, kuid ma ei saa Barca reaalajas matše vaadata
Lisada tuleb Barca matšide otseülekanne
Annan oma e-posti ja parooli, kuid see ei logi sisse
See rakendus on väga fantastiline. See annab teile kogu vajaliku teabe.
Axis & Allies 1942 Online ยุทธศาสตร์ wji
Hea. Aga pls pls alustage saatmist Indias.
sest messi lahkus barcast
Väga hea rakendus, mis annab Barça kohta palju teavet.
oh oh... meil on vaja täpsemat teavet klubiga toimuva ja viimaste üleminekute kohta.
See rakendus jookseb kokku vähemalt 20 korda päevas.
Kena
Hea meeskond, keda toetada ja kellega liituda, et tuua lõbus ja meelelahutus
Piisavalt hea
rohkem kui klubi
FC Barcelona Official App ስፖርቶች iqdw
FC Barcelona ametlik rakendus sai just uue värskenduse, mis sisaldab rakenduses Barca TV. Mul on väga hea meel vaadata rakendusest peagi toimuvat meistriliigat.
FC Barcelona Official App Sport wfp
Luba installida allalaadimine on veel pooleli!!! Palun parandage teid
See annus ei tööta korralikult
Ma armastan barcat
Mõne aja video taasesitus ei töötanud, mistõttu andsin sellele rakendusele 3 tärni
hea uudistevooga
No on tore😁
milline rakenduse kujundus.....sünnikuupäeva sisestamiseks pean kerima läbi praeguse sünnikuu ja -aastani.....nii halb kujundus.....lõpuks pidin ma pettunult desinstallima
Väga kena rakendus Barca matšide vaatamiseks
Ma ei saa registreeruda ja see on väga pettumus suure fännina, kes ei pääse televiisori ette ja ei saa neid toetada.
fantastiline rakendus, ma pole pärast selle installimist jätnud vahele ühtegi Barca matši. palju armastust teile, kutid. Jätkake samas vaimus😎😎✌️🤩🤩
Ei saa enam eelistatud keelt muuta
FC Barcelona Official App Αθλήματα zfdq
Sakarja peaks olema kohal umbes keskpäeval, et see tehtud saaks, muide, ma ei saa päeva manust avada, aga kui sa tahad minna välja sööma või mitte minna poodi uut ostma ja Ma arvan, et lähen panka, et näha, kas teil oli mõne aja jooksul suurepärane aeg ja ma vaatan järgmise nädala kalendrit, kas saan telefoniarve eest raha tagasi, läheb hästi ja ma proovin seda Jälle jäin nii hiljaks, et just koju jõudsin, helistan ta homme hommikul kooli tagasi ja olengi
Mitte see kasulik formaat
Lisage otseülekanne, siis oli see rakendus suurepärane
FC Barcelona Official App Urheilu otih
Lahe
KLIENDITEENINDUS POLE. KUID EI VASTUNUD ÜHELEGILE EMILILLE, KUID NAD VÕTsid MU RAHA SUPER KIIRESTI.! teil on selle rakendusega probleeme. Otsetelevisioon ei ole inglise keeles ega vaatamiseks saadaval olev materjal. Ma ei saa rakenduses keeli vahetada. Olen tellinud ja ma ei saa oma tellimust muuta.Võtsin toega e-posti teel ühendust, ilma vastuseta. Mul on väga halb tunne, eriti see, et 80% materjalist või teabest saan lihtsalt teistest rakendustest tasuta hankida. Praeguse seisuga, aga raha raiskamine.
Tere barca
vingelt
See on kena rakendus, kuid sellel on probleem, mis näitab alati "kahjuks FCbarcelona on peatunud", palun parandage see
Video kuvab veateate alati, kui proovite rakenduses videot esitada
FC Barcelona Official App Спорт cecj
Olen alati Messi järele hull, mulle meeldib ta nii väga
See ei avane avakuval. Palun abi
Rakendus sulgub pidevalt.
see on hea rakendus, kuid ma tõesti soovin, et näeksime sellel ka reaalajas matše